Studera allt om monarkin

Visste du om att det finns fantastisk bra distansutbildningar numera som du kan ansöka till.

De som dessutom bor i centrala delen av en stad kan enklare plugga hemma. Bor du också väldigt långt bort som tex inne i en skog långt i från civilisationen så kan det vara på sin plats att studera på distans. En gång studerade jag informationsteknologi på distans och det gick bra för mig i början. Fast sedan när det var egna studier så gick jag ändå till skolan och satte mig och pluggade. Skolan låg nämligen i den lilla stad jag bodde i medans alla andra bodde väldigt långt bort. Så då var det självklart att det var enkelt för mig och ta mig till skolan och studera.

Det konstiga var att jag innan dess studera på lång avstånd det tog mig två timmar att komma fram till skolan. Jag tog först tåget till en stad och bytte från den staden till buss vidare. Sedan fick jag promenera från bussen till själva skolan. När jag pendlade tog det verkligen hela två timmar sedan ska man hem också. Jag bodde inte ens i staden utan åkte hem samma dag varje gång. Det blev så jobbigt för mig att studera på distans då. Jag drömde jämt om att skolan låg jättenära mig och kunde dessutom även se var på kartan skolan låg. Vips så började jag distansskolan och exakt platsen jag drömt om var också där min skola låg.

Jag trivdes så otroligt bra på den tiden med mina studier. Jag minns bara att samma dag som jag började distansutbildningen fick jag sådan migrän och inte orkade med något. Jag förstod inte då att det var amalgamet i tänderna som orsakade migrän hos mig. Jag trodde att det var hormonell migrän jag hade under alla dessa år. Läs mer om distansutbildningar för socialpedagog

Numera har jag bara haft en jobbig migrän kanske högst 2 ggr en gång när jag skulle få akupunktur och en gång när jag skulle få massagen. Samt också när jag skulle högskoleprovet innan jag började studera på distans. När man ska studera så ska man verkligen inte gå med huvudvärk eller migrän. Man ska se till att man har en giftfri kropp sedan kan man studera till nästan vad som helst här i livet.

Kunskap är verkligen makt för utan kunskapen kan man heller inte komma långt i livet. Jag rekommenderar alla människor att ta hand om sin hälsa och då ingår även tänderna. Samt att utbilda er i tid för sedan kan det vara försent. Det tog mig 6 år att bli färdig med gymnasiet då jag fick gå om allt. Först studerade jag 3 år och sedan 6 år till innan jag helt och hållet kunde söka vidare på universitet. Jag må ha svårt för inlärning men gudarna ska veta att jag verkligen har tålamod med det omöjliga. Studier, hälsa och familj måste gå hand i hand för att vi ska kunna överleva som människor.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *