Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Prins Daniel i USA med sitt Fellowship

Prins Daniel i Silicon Valley och Seatlleområdet tillsammans med  unga entrepenörer och företagsledare inom Prins Daniels Fellowship.

Nu är Prins Daniel hemma efter några intentsiva dagar på USA:s västkust. Syftet med resan var att “inspirera och erbjuda nya perspektiv på entrepenörskap”. Just entrepenörskap är en av Prinsesn hjärtefrågor, tillsammans med barn och ungas hälsa.

Dag ett inledde de på Sila Nanotechnologies och University of California San Francisco där de fick närvara och delta i flera föredragoch panelsamtal med entrepenörer, forskare och företagsledare som på olika sätt har kopplingar till universitetet.

Dagen avslutades med ett på besök på vetenskapsmuseet Explotaorium.  Där fick de delta i panelsamtal tillsammans med nobelpristagarna Elizabeth Blackburn (Nobelpriset i fysiologi eller medecin 2009), Saul Perlmutter (Nobelpriset i fysik 2011) och Paul Milgrom (Nobelpriset i ekonomi 2020).

Dag två inleddes med fortsatta panelsamtal vid Nasdaq i San Francisco. Temat var nordiskt entrepenörskap i Silicon Valley. De besökte även Salesforce, NVIDIA och Standford University.

Lämna ett svar

Till startsidan