Hovet meddelar – Då kommer Kronprinsparet av Norge!

Statsbesöket från Norge har bokats om. Äntligen får Kronprinsparet komma till Sverige!

I slutet av januari skulle Kronprins Haakon och Kronprinsessan Mette Marit av Norge besöka Sverige för ett statsbesök där Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel skulle stå som värdar. Men på grund av det pandemiska läget behövde man skjuta upp statsbesöket. Och nu har det norska och svenska hovet äntligen meddelat de nya datumen för när statsbesöket kommer äga rum.

Mellan den 2-4 maj kommer Kronprinsessparet stå som värdar för Kronprinsparets besök i Sverige! Syftet med besöket är att forsätta stärka de redan starka banden mellan Sverige och Norge samt fokusera på att skapa nya affärssamarbeten mellan olika aktörer i länderna.

Foto: Kungliga hovstaterna / Elisabeth Toll, Det kongelige hoff / Jørgen Gomnæs.

__________________________________________________________________________ Inlägget är inte ett samarbete, sponsrat, betalt eller påverkat av tredje part.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *