Kungligt släktbesök på Gotland!

Under helgen 11-12 september fick Kronprinsessfamiljen besök av Kronprins Haakon, Kronprinsessan Mette Marit och prinsessan Ingrid Alexandra av Norge. De spenderade några härliga sensommardagar på Gotland tillsammans. Familjerna är nära vänner och de har nog saknat varandra under pandemin när man inte har kunnat träffa familj och vänner som bor i andra länder. De är ledigt klädda och bara njuter av varandras sällskap och att de kan umgås igen!

Från vänster: Kronprinsessan Victoria, Kronprinsessan Mette Marit, Prins Daniel, Prins Oscar, Kronprins Haakon, Prinsessan Ingrid Alexandra, Prinsessan Estelle.

I skrivande stund har bilden nästan 73’000 gillningar och drygt 600 kommentarer. En följare skriver “Vad glad man blev av den bilden????” och flera andra rojalister instämmer! En annan följare skriver “Jag älskar vänskapen mellan Kronprinsessfamiljen och Kronprinsfamiljen ????”. Jag instämmer! Fint att få se dem tillsammans igen.

 

Foto: Kungliga Hovstaterna / Johan Hellström.

__________________________________________________________________________

Inlägget är inte ett samarbete, sponsrat, betalt eller påverkat av tredje part.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *