Hur gör hovet när de är i naturen?

Jag som skriver denna blogg gillar att belysa hur folk kring tex kungen brukar bete sig i naturen.

Tex så vet vi att högadeln, lågadeln älskar att vistas runt vår kung. De gör allt för att lära sig skjuta och fånga vilt i skogen. Inte för att de är intresserade utan för att ha en anledning till att få umgås med kungen. Nu vet vi inte om prins Carl Philip också är sorten som älskar att skjuta i skogen. Vi har sett jaktkläder på prinsen där han mer såg ut som räven i Robin Hood dvs lite av en för snäll människa helt enkelt.

Man ska nog heller inte underskatta prinsen då han ändå fick en kvinna som verkligen gör allt för att passa in. När en person gifter sig med någon som passar in så vet man också vilken auktoritet han då har över sin andra hälft. Sedan kan man titta på Meghan Markle som gjorde allt fel och dessutom fick sin man prins Harry att ställa upp på en intervju och baktala hela kungafamiljen av England. Oavsett vad man tycker och tänker i en familj om varandra ska man aldrig gå ut och alliera sig med främmande. Alla de som höll med Meghan och Harry är också sorten som inte skulle blinka en sekund för att ta över tronen.

Att tro att folk som håller med en är rumsrena är också naivt. Vad Harry och Megan borde ha gjort är att anpassa sig mer åt kungligheter. Gå ut i naturen och ta med er ljuddämpare vapen fånga lite vilt och fasan.  Sluta sätta er upp mot monarkin när ni själva är en del av den. Det är som att min vänsterarm ska slå min högerarm för att vi inte kan hålla i ett rep samtidigt. Båda armarna tillhör samma kropp och förstör armarna varandra blir det inte mycket kvar av kroppen och en annan kropp kan då enklare trampa ned hela kroppen.

Efter foxhunting som det heter i England kan man koppla av med en god afternoon tea med kungligheterna. Dvs man kan köpa premium bästa te kvalité för att njuta. Du kan därför köpa te online i någon butik.

Vilka teer är dyrast i världen?

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *