Kungafamiljens matvanor

Kungafamiljens matvanor har Elisabeth Tarras Wahlberg berättat mycket om. Bla att de äter väldigt nyttigt och att de rör sig väldigt ofta.

Tex så älskar drottning Silvia om att simma mycket och har nu även renoverat poolen hemma för ca 800 000 kr.

Inne på Kitchenstore finner du vackra kastruller och pannor av bra kvalitet rostfritt stål. De håller i många år och gör din matlagning roligare.

Vi vet att du är stolt över din matlagning och att du bara vill ha de bästa verktygen. Det är därför vill vi erbjuda möjligheten att se över dessa grytor och stekpannor av högsta kvalitet. De är tillverkade av hållbart rostfritt stål och kommer att hålla i många år. Dessutom kommer de att göra din matlagningsupplevelse roligare. Men det är inte bara rostfritt de har, där finns även gjutjärns, non-stick och rhinen. Så gör ditt val och börja laga mat!

 

Stekpannor i olika material

 

Går du in på kitchenstore hittar du även pannor i olika material, som kolstål, aluminium eller non stick alternativ. Vissa har en slät yta medan andra har en strukturerad yta för att bryna kött eller grädda varor jämnare. Om du behöver steka stora mängder på en gång kan du överväga en elektrisk stekpanna som gör att processen går snabbare.

 

När det gäller att hitta rätt stekpanna, storleken är en viktig faktor. Välj en som rymmer den mängd mat du vill laga, utan att vara för stor eller liten. Tänk dessutom på vilken typ av spishäll du har och välj en kastrull som är kompatibel. Vissa stekpannor är till exempel särskilt utformade för användning på induktionshällar.

När du har övervägt om du vill ta hänsyn till alla dessa faktorer kan du ta en titt på de olika stekpannor som finns tillgängliga och hitta en som passar dina behov. Med lite forskning hittar du säkert den perfekta stekpannan för ditt kök.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *