Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kronprinsessan, Prinsessan Estelle och Prins Oscar uppmärksammar Världsvattendagen

Världsvattendagen. Inför denna dag träffade Kronprinsessan, Prinsessan Estelle och Prins Oscar organisationen Wateraid.

Som bekant har Kronprinsessan Victoria ett starkt engagemang för vatten, miljö och klimat. Hon är dessutom beskyddare för Wateraid för arbetar för att stärka och förbättra tillgången till rent vatten, sanitet och hygien i välrdens fattigaste länder.

Inför dagen fick Kronprinsessan, Prinsessan Estelle och Prins Oscar träffa Wateraids generalsekreterare Anna Nilsdotter i Hagaparken. Hon berättade om deras arbete och att många människor i världens måste gå långt för att hämta rent vatten. Kronprinsessan Victoria, Prinsessan Estelle och Prins Oscar fick prova på att bära tunga dunkar fyllda med vatten för att själva få prova det många människor gör varje dag.

Lämna ett svar

Till startsidan