Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så här visade kungafamiljen sitt stöd

Kungaparet och Kronprinsessparet närvarade vid en fredsbön.

Kungafamiljen väljer att fortsätta visa sitt stöd för behövande. Under torsdagen var Kungen, Drottningen, Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel på plats i Slottskyrkan på Kungliga slottet för att delta i en fredsbön.

Fredsbönen leddes av Kungliga hovförsamlingens pastor Michael Bjerkhagen. Och inleddes med att Kungaparet och Kronprinsessparet fick tända ljus. Mary Ljungquist Hén spelade på orgeln i kyrkan.

Det är otroligt fint och starkt att Kungafamiljen fortsätter att visa stöd för Ukraina. Det är väldigt ovanligt att kungafamiljer tar politisk ställning för eller emot något. Men när det väl sker har det stor påverkan.

Lämna ett svar

Till startsidan