Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ska du skicka paket till kungafamiljen?

Sponsrad inlägg i samarbete med boxicon

Har ni tänkt på hur svårt det kan vara att skicka en gåva till någon i kungafamiljen?

En gång så var det faktiskt en kvinna från Göteborg som gjorde smycken och ville skicka örhängen till fröken Sofia som hon kallades för då. Detta var en bröllopsgåva mellan prinsessan Sofia och prins Carl Philip. Det var ett par långa lite annorlunda örhängen.

När det en dag var biskopsvikning i Uppsala när prinsessan Sofia var relativ nygift och även en liten gravidmage syntes så bar hon dessa örhängen. Hon kom sedan med i någon veckotidning och där såg smyckestillverkaren från Göteborg att hon faktiskt bar på hennes örhängen. Så numera använder hon detta som reklam för sina smycken. Tänk att en kunglighet ska använda dina produkter, varor och tjänster hur stort är inte det?

Vad är en Boxicon?

Ska du skicka paket så får vi också hoppas att de har Boxicon. Då tänker du vad är ett Boxicon? Precis som namnet avslöjar så är det miljövänliga, svensktillverkade fastighetsboxar för post och paket. Så när du väl skickar ett paket så hoppas vi att det ska hamna i deras box dvs Boxicon. Detta innebär att om kungahuset har fastighetsboxar i nära anslutning till Stockholmsslott eller Drottningholsslott så vore det toppen. Tänk bara på att det är inte själva kungafamiljen som tömmer dessa fastighetsboxar utan det finns personal som tömmer dem. De kollar igenom varje paket noga innan de levererar vidare till någon i kungafamiljen. Detta görs oavsett vem som skickar vad till dem. Detta är absolut inte något personligt utan av säkerhetsskäl för tänk ändå på att dessa ändå jobbar för den svenska staten och är statliga.

Man kan då ha fastighetsboxar både inne i trappen och utanför som bilden ovan. Fast jag tror ej kungafamiljen borde ha utanför utan de bör ha en för inomhus.

Du kan gå in på sidan och fylla i dina uppgifter så kommer företaget att kontakta dig inom 24 timmar. Tänk på att helger ingår ej i dessa 24 timmar så du inte sitter och väntar en lördag på att de ska höra av sig.

En gång skulle en stor tavla värde 25 000 kr skickas till kronprinsessan Victoria och hon hade tackat nej till den omgående. Så tavlan skickades tillbaka till ägaren som inte var så glad över sin situation. Denna konstnär som hade gjort tavlan var inte heller sådan rumsren person och hade förut träffat några av kungafamiljens medlemmar nämligen prinsparet dvs prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Kanske redan då insåg de att det var en person de inte ville ha att göra med.

Lämna ett svar

Till startsidan